.:Zarzecze Truck Serwer 2011:.
Gość
Nick:
Staż:
Znajomość mapy:
Numer GG:
Coś o sobie: (tu każdy się wysili i napisze sam, podania zawierające poniżej 5 zdań będą automatycznie odrzucane):
Dlaczego chcę pracować w policji?:
Nick:standby
Score:34
Staż:1dzień
Znajomość mapy:8/10
Numer GG:34674670
Coś o sobie: (tu każdy się wysili i napisze sam, podania zawierające poniżej 5 zdań będą automatycznie odrzucane):Nazywam się Dawid.Chodzę do 1 klasy gimnazjum.Mieszkam w małej miejscowość Strzelce Opolskie.Lubie wlepiać ludziom mandaty.Proszę o pozytywne rozpaczanie mojego podania.Z góry dziękuje
Dlaczego chcę pracować w policji?:Lubie wlepiać ludziom mandaty.chciałby również być nie widoczny na radarze
Przyjęty, podpisz kontrakt. Adrian
Ostatnio edytowany przez Standby (2011-05-29 07:31:05)
Nick:iTRUCK
Score:o
Staż:zaczynam bo dopiero dzisiaj mateuszactros polecil mi ten serwer.
Znajomość mapy:8-9
Numer GG:7798295
Coś o sobie: (tu każdy się wysili i napisze sam, podania zawierające poniżej 5 zdań będą automatycznie odrzucane):Mam na imię Mateusz.Mam 14 lat.Uczęszczam do 1 klasy Gimnazjum.Lubie łapać tych którzy nie przestrzegają zasad.I chcialbym się sprawdzić w roli policjanta.
Dlaczego chcę pracować w policji?:Chce się sprawdzić w roli Wrednego Gliny..xD
Przyjęty wredny glino xD. Podpisz kontrakt.
Gość
Nick:Emil22
Score:9543
Staż:3dni
Znajomość mapy:99%
Numer GG:12162402
Coś o sobie: Mam na imię Mateusz mam 16 lat chodzę do 3 gimnazjum w Skierniewicach uprawiam sport między innymi piłka nożna siatkówka należałem do klubu piłkarskiego interesuję się polską motoryzacją i komputerami lubię wasz serwer i mam na nim admina
Dlaczego chcę pracować w policji?widzę jak policjanci stoją na patrolu byłem kiedyś szefem policji lubię pomagać innym
Administrator
skąd masz tyle score?
Gość
Nick:Merlas
Score:6
Staż: 1 dzien
Znajomość mapy: 8
Numer GG: 4205316
Coś o sobie: (tu każdy się wysili i napisze sam, podania zawierające poniżej 5 zdań będą automatycznie odrzucane): Mam na imie Eryk mam 15 lat. Mieszkam w Turku. Interesuję sie sportem i motoryzacją. Jestem bardzo miłą osobą. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Pozdrawiam Eryk
Dlaczego chcę pracować w policji?: Bo lubie policje
Nick: przemo
Score: 0-50
Staż: na innym serwei bardzo długo na tym 2 tyg
Znajomość mapy: 9
Numer GG:
Coś o sobie: (tu każdy się wysili i napisze sam, podania zawierające poniżej 5 zdań będą automatycznie odrzucane): Mam na imię Przemek mam 15 lat lubie takie serwery jak ten
Dlaczego chcę pracować w policji?: jest fajna